Anne 

anne_braspenning_home

"Het lichaam geeft altijd weer een ingang om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en contact te maken met wat wezenlijk is voor iemand. Daarbij is mijn kracht inzicht te geven in een sfeer van vertrouwen, acceptatie en respect. Ik werk op een motiverende en lichte manier. Met oog voor ieders eigenheid"

Als verpleegkundige en psycho-sociaal begeleider ben ik meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de algemene, geestelijke en maatschappelijke gezondheidszorg.

Vanuit mijn interesse voor natuurlijke leef- en geneeswijzen ben ik vanaf 1980 o.a. in aanraking gekomen met yoga en lichaamswerk, dit waren voor mij belangrijke sleutels in mijn eigen ontwikkelingsproces.

Ik volgde opleidingen tot yogadocent, emotioneel- energetisch lichaamswerker en lichaamsgerichte psychotherapie. Daarnaast heb ik diverse aanvullende trainingen gevolgd in o.a. mindfulness en meditatie, natuurgeneeswijzen, coaching en communicatie. Sinds 2000 ben ik werkzaam als zelfstandig lichaamsgericht therapeut, trainer en coach. Als trainer en coach ben ik tevens verbonden aan Leefstijl Training & Coaching,waar in samenwerking met haptotherapeuten o.a. trainingen worden verzorgd ter behandeling en voorkoming van stressgerelateerde klachten. www.ltctraining.nl