Anne

“Het lichaam geeft altijd weer een ingang om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en contact te maken met wat wezenlijk is voor iemand.

Daarbij is mijn kracht inzicht te geven in een sfeer van vertrouwen, acceptatie en respect. Ik werk op een motiverende en lichte manier. Met oog voor ieders eigenheid”

Natuur is voor mij nog altijd een van mijn grote inspiratiebronnen. Als kind verbleef ik daar graag en speelde er met mijn zusjes en vriendinnen. Maar ook in mijn eentje was ik bv op zoek naar mooie takken, bloemen en kruiden. Als jong meisje wilde ik ook graag de verpleging in, zodat ik mensen kon helpen.

Later volgde ik opleidingen in verpleegkunde en maatschappelijke gezondheidszorg en werkte met veel plezier voor mensen die problemen hadden met hun gezondheid en welzijn. Het gaf mij veel voldoening. Toch bleef ik ook zoekende naar nieuwe inspiratiebronnen waarin er meer samenhang zou zijn met natuur, gezondheid en heling van lichaam en geest.

Vanaf ongeveer 1990 ben ik me verder gaan verdiepen in natuurlijke en holistische gezondheidswijzen, volgde vele trainingen en opleidingen, waaronder yogadocent, ademtherapeut, massages, communicatietrainingen. Eind 2007 studeerde ik af bij Body Mind Opleidingen in lichaamsgerichte psychotherapie (Energetic Integration)
Naast opleiding en werkervaring kwamen er, natuurlijk, ook op mijn levenspad diverse obstakels waar ik mee worstelde, mijn weg met vallen en opstaan in vond. Al deze ontwikkelingen  en levenslessen hebben mij gevormd tot de therapeut die ik nu ben.

Kwaliteiten die mensen mij o.a. toedichten zijn:
Bedding gevend, vertrouwensvol, vakkundig, ondersteunend, veelzijdig, speels, zachtaardig, intuitïef en geaard.

Naast het werken in mijn praktijk in Zevenbergen ben ik als freelance trainer en coach verbonden aan Leefstijl Training & Coaching, waar o.a. trainingen worden gegeven om beter om te leren gaan met stress gerelateerde klachten: www.ltctraining.nl

Tevens ben ik als coach verbonden aan HoogGevoeligHeelGewoon, waarin ik mensen begeleid die veelal via het UWV een traject aangeboden hebben gekregen en waarbij het aspect hooggevoeligheid specifieke aandacht krijgt: www.hoggevoeligheelgewoon.nl