LT&C BOOST TRAINING

LTC Boost is een interactieve training van 2,5 dag waarin je aan de slag gaat met jouw totale leef- en werkstijl. LTC werkt via een lichaamsgerichte methode die de kern raakt en losmaakt. Je ontdekt dat je naast jouw denkvermogen ook toegang hebt tot je lijfsingenalen die in verbinding staan met je gevoelswereld.

Wanneer is de BOOST iets voor jou?

Je vraagt veel van jezelf en hebt een druk werk en privéleven. Uitval op de je werk, of de dreiging daarvan door stress, is reëel. Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Voelt het soms alsof je aan het overleven bent?Herken jij je in deze vragen?  Dan is LTC Boost dè training voor jou.
Je werkt samen met een groep gelijkgestemden actief aan jouw vragen, wensen en behoeften. Met een mooie mix van theorie en praktijk krijg je inzicht in in je gedrag, talenten, kwaliteiten, (on)mogelijkheden en de keuze die je hierin zelf hebt. 
Met een persoonlijk actieplanen de ondersteuning van een coach, leg je en stevige basis voor nieuwe energie en verdere ontwikkeling. Versterk de realtie met je lichaam, leer de signalen herkennen en durf deze informatie te benutten.

BOOST staat voor BELEEF- ONTDEK- ONTSPAN- STA STIL en TRANSFORMEER.

De Boost training heeft inmiddels haar waarde bewezen, via wetenschappelijk onderzoek en misschien nog wel treffender door reacties van de deelnemers. Kijk voor meer info voor de BOOST training op www.ltcboost.nl.

De BOOST training wordt door Achmea via het aanvullende pakket (gedeeltelijk) vergoed.
Informeer ook bij je werkgever, zij vergoeden het traject regelmatig.

Zie voor andere trainingen en producten van Leefstijl Training & Coaching www.ltctraining.nl