Ervaringen deelnemers aan de trainingen

 

Dank je wel voor de 5 ochtenden BODYMINDFULNESS die we met elkaar mochten beleven en ervaren. In een ontspannen, warme en veilige sfeer was het fijn om met elkaar de diepere lagen van ons wezen te ontdekken. Je steun, als het even moeilijk was,  je vrolijke en meelevende aandacht en energie was oprecht en fijn. De training heeft me verder thuis gebracht. Dank je wel mooi mens

Sari, april 2017

De training BODYMINDFULNESS  (vijf ochtenden) heb ik als heel fijn en ontspannend ervaren. Het heeft mij geholpen om weer beter naar mijn lichaam te luisteren. Dat kan ik kwijt raken in de hectiek van het leven van alledag. Het is voor mij wonderlijk hoe de oefeningen onder begeleiding van Anne in de warmte en  sfeer van de groep, me laten ervaren wat mijn lijf allemaal kan vertellen. Na de 5 ochtenden kan ik zeggen dat mijn lichaam weer losser voelt, ruimte om te ademen is toegenomen en emoties meer stromen. Anne heeft een warme persoonlijkheid en kan een veilige sfeer neerzetten met respect voor allen.

Ingrid, april 2017 

Zweverig? Nee! Geitenwollen sokken ? Nee! Anne staat open, eerlijk en met twee benen op de grond. En door deze houding en benadering ik ook weer. Verwonderd was ik na een proefles body en mindfulnes, de zere plek van "me niet lekker in mijn vel voelen" was ontdekt. Reden om verder te gaan, leren voelen, ervaren en accepteren. Ik ben een rijker mens met deze wijze bagage. Dank Anne voor de inzichten , je persoonlijke en eerlijke begeleiding!  

Claudia, december 2016

Anne is een kei in haar vak. Ze weet een sfeer te creëren waarin iedereen zich begrepen voelt, inzicht krijgt in zichzelf en na de opgedane begeleiding bewust aan zichzelf kan werken. 

Geert, mei 2016

“Ik heb al vaker een training lichaamswerk/ leven je lijf gevolgd: voor mij geeft het steeds opnieuw inzicht in de "status" van mijn algeheel welbevinden. Er zijn altijd een aantal eyeopeners van zaken die aangeraakt willen worden en aandacht nodig hebben. Het is soms confronterend en pittig, zowel fysiek als mentaal. Echter het heeft me inmiddels al zoveel gebracht, dat ik bijna geen genoeg kan krijgen van de trainingen!”

Janina, febr 2014

“Op een prettige en rustige manier wist Anne me te leiden door oefeningen waarin mijn lichaam een hoofdrol speelde. De opgedane ervaringen hiermee, blijken in een aantal gevallen een weerspiegeling te zijn van bestaande patronen en van onbewust gedrag. Heel verhelderend om op deze manier kennis te maken met de verborgen delen van mijn eigen ik. Het dansen op muziek heb ik ervaren als opnieuw tot leven komen. Bedankt voor je begeleiding.”

Hans, april 2013

“De training heeft mij weer bevestigd dat lichaam en geest samengaan. Het heeft mij ook nieuwe inzichten gegeven. Over de samenwerking van lichaam en geest in het algemeen, maar ook over mijzelf. Bijzonder vond ik dat je in een betrekkelijk korte tijd al een groep kunt vormen en het veilig voelt om persoonlijke ervaringen te delen en emoties te tonen. Uiteraard hebben Anne en haar assistent hierin een belangrijke rol gespeeld”

A, april 2013

“Terugkijkend op de dagen: Het was een cadeautje voor mezelf. Over de gehele linie genomen was het zeer leerzaam, tegelijkertijd confronterend maar ook gezellig. Ik zit weer meer in balans en slaap weer beter. Het is fijn te ervaren om weer meer bij mezelf te zijn”

A, nov 2012

“Het voelde heerlijk om in een veilige omgeving mijn emoties beter te leren kennen en te kunnen uiten. Me vrijer te durven gaan bewegen en ook vrijer te gaan voelen. Ik voelde me opnieuw weer kind”

Marian, nov 2012

“Serieus met mijn ontwikkeling bezig geweest en ook volop gelachen en plezier gehad" "Ik voel krachtiger dan tevoren, ik durf meer dan voorheen mijn eigen weg te gaan" "Ook al heb ik nog een weg te gaan om echt voluit te gaan leven, ik heb ontdekt dat mijn lichaam een goede raadgever is"

maart 2012

“Een bijzondere training, het voelt alsof mijn lichaam weer een stuk verder opgeruimd is, ik kan weer dieper ademen. Nadat ik was hersteld van een burn-out bleef ik het gevoel houden dat er nog een blokkade in mijn lichaam zat. Mezelf uiten, leren huilen, boos zijn, dansen, blij met mezelf zijn. Onder begeleiding van Anne en assistenten heb ik hieraan kunnen werken. De training was soms behoorlijk intensief, maar heeft me veel gegeven. Meer energie en ik heb echt meer zelfwaardering gekregen: Ik ben goed zoals ik ben!.”

A