Ervaringen cliënten

“Ik werd onverwachts ernstig ziek en kwam hierdoor in de overlevingsstand te staan. Toen ik weer vooruit kon kijken, merkte ik dat ik veel verdriet in mij had. Van nature ben ik geneigd om altijd maar door te gaan en alles zelf op te lossen. Dit kon ik zelf niet oplossen, ik wist niet hoe ik het verdriet moest verwerken. Anne heeft me hier op een hele prettige manier bij geholpen. De gesprekken en oefeningen maakten me bewust van ingesleten patronen en gaven me handvatten om met mijn verdriet om te gaan. Wat ik erg heb gewaardeerd was dat Anne er altijd voor zorgde dat er werd afgestemd op mijn behoeften en wat bij mij als persoon paste. Ik heb mijn sessies met Anne als heel waardevol en prettig ervaren.”

 

Melanie- 47 jaar, (mei 2020)

“Door veranderingen in mijn leven, met name het beëindigen van mijn loopbaan heb ik Anne om ondersteuning gevraagd. In de gesprekken en via het lichaamsgerichte werken heb ik nieuwe ervaringen en inzichten over mezelf gekregen. Verschillende oefeningen die mij door Anne werden aangereikt gebruik ik nu nog steeds, zoals ademoefeningen, rust en reflectiemomenten inbouwen, grenzen aangeven. Ik heb de begeleiding door Anne als heel plezierig ervaren. Ze geeft een veilige bedding, daarmee de veiligheid om mezelf te laten zien, ook in mijn kwetsbaarheid. Daarnaast biedt ze een luisterend oor en ook duidelijkheid en begrenzing.”

Marijke - 64 jaar (December 2019)

“Ik kwam bij Anne om opnieuw balans in mijn leven te vinden na verschillende ingrijpende life events, mijn zelfvertrouwen te vergroten en grenzen aan te geven.
Anne is een superfijn, lief en warm persoon. Iemand die goed kan luisteren en begrijpt wat ik vertel, ik voelde me dan ook echt gehoord. Ze heeft me in korte tijd handvatten gegeven die ik op dat moment kwijt was, en een andere kijk gegeven op mijn leven. Ze heeft me inzicht gegeven in wat ik zowal wilde en moest op een dag, wat heel veel was, en heeft daarin geholpen een nieuwe balans te vinden.”

Kitty - 44 jaar (April 2019)

“Bij Anne voel ik me op mijn gemak. Ze komt heel rustig over en luistert goed. Zelfs een soms wat warrig verhaal van mij, is voor haar meteen helder. Ze heeft altijd een passende oefening of opdracht bij de hand voor verschillende situaties waarin ik wil groeien. Ik ben door de therapie steviger in mijn eigen kracht komen staan en heb nieuwe inzichten gekregen. Ik ben nog steeds aan het leren, maar voel mezelf echt al thuisgekomen in mijn eigen lijf.”

Daniëlla - 36 jaar (Juli 2018)

“Ik voelde me bij Anne direct op mijn gemak. Naast praten ook oefeningen gedaan en tips meegekregen om thuis mee aan de slag te gaan. Het blijft een proces voor mij om op mezelf te passen en mijn rust te pakken. Het is niet gemakkelijk om een vast patroon te doorbreken en te veranderen, maar bewustwording helpt al heel veel. Ik raad iedereen aan om naar Anne te gaan, ze bekijkt wat voor jou het beste werkt. En het is fijn om als iemand alle aandacht voor je heeft in een één op één contact.”

P, 42 jaar (Mei 2018)

“Anne heeft me in een korte periode handvaten gegeven om in het dagelijks leven vaker stil te staan bij de vraag: ‘hoe gaat het nu met mij?’. We hebben oefeningen gedaan waarbij ik in plaats van in mijn hoofd, weer wat meer in mijn lichaam kwam te zitten. Anne keek met me mee naar wat ik op dat moment nodig had en wat bij me paste, dit was erg prettig. Nu kan ik zelf verder aan de slag met de handvaten die ik heb gekregen.”

vrouw 27 jaar (April 2018)

“Anne heeft mij in een relatief korte tijd d.m.v. handige handvatten en fijne gesprekken een goed inzicht gegeven om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren met als belangrijkste doel dat het mij persoonlijk verder heeft gebracht.”

Ernst, 35 jaar (januari 2018)