Tarieven en vergoedingen

Kennismakingsgesprek van 30 minuten gratis

Tarieven particulieren:

Intakegesprek:

Individuele sessie:

90 minuten € 90,-

75 minuten € 80,- /  60 minuten € 70,- / 50 minuten € 60,-  . Tarief is mede afhankelijk van de gekozen behandeling, dit wordt bij de intake besproken.

 

Annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak af moet zeggen, als je dit tijdig doet, minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie, worden er geen kosten in rekening gebracht. 

Vergoedingen

Veel zorgverzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) de kosten via vergoeding voor complementaire / alternatieve natuurgeneeswijzen. Hierbij hoef je het eigen risico niet aan te spreken. Een vergoedingen overzicht van de verschillende verzekeraars kun je vinden op de site van de beroepsvereniging: www.sblp.nl  In de zorggids (VGZ) sta ik vermeld onder: Alternatieve zorg en postcode 4761WT - Lichaamsgerichte Training, Coaching. Je kunt ook zoeken op naam: A.A.M. Braspenning

AGB praktijkcode:

AGB zorgverlenerscode:

BIG registratie nr:

90-14683

90-035821

19002317330

Tarieven instellingen/ bedrijven:

Steeds meer werkgevers en instellingen zijn bereid zijn de kosten voor therapie of coaching te vergoeden in het kader van stresshantering en –preventie, verkorting van ziekteverzuim. Neem contact op met Anne voor meer informatie en/of prijsopgave.