Ervaringen cliënten

Bij Anne voelde ik mij erg veilig en welkom. Ik kwam bij Anne om oude trauma's uit mijn (narcistische) jeugd te verwerken die mij in het heden nog steeds parten speelden. Anne oordeelde nooit en stond altijd naast me om mijn emoties een plek te geven. Ook gaf ze mij een manier om ook in het dagelijks leven meer steun te krijgen van mijzelf. Hoe ik stil kon staan bij mijzelf en mijn gevoelens. Verder volgde ze mij en mijn behoeftes. Zo kon ik zelf aangeven welke van de therapieën die zij gaf het beste voelde voor mij. De ontspanning die ik steeds meer ging voelen zorgde voor grote veranderingen in mijn leven nu. 

Helen,  juni  2017

Tijdens de sessies met jou voel ik me in een veilige en vertrouwde omgeving.
Je straalt rust uit en weet mijn emoties naar boven te krijgen dmv lichaamsgericht therapie.
Hierdoor kan ik mijn emoties laten komen en begrijp ik dat ik veel meer mag te gaan vertrouwen op dit gevoel en niet zoals ik al jaren deed, alles op de adrenaline. 
Dat systeem heb ik doorbroken, ik mag nu voelen dat ik verdrietig ben of zorgen heb.

Miranda,  januari 2017

“Anne is een betrokken therapeute die veel verschillende therapievormen kan toepassen. Daarbij zal ze altijd rekening houden met wat wel en niet bij je past.”

A,  januari 2017

“Toen ik bij Anne terecht  kwam ging het zowel lichamelijk als in mijn hoofd niet fantastisch. Anne heeft me weer geleerd om naar mezelf te luisteren en mijn lichaam en gevoel weer serieus te nemen. Anne vind niets gek en veroordeeld niets. Dit was voor mij erg belangrijk. Ik heb nog zoveel meer geleerd over mezelf door Anne. Dingen die ik al lang was kwijtgeraakt en nu weer opnieuw gevonden heb. Nu kan ik weer door met de volgende stappen in mijn leven.  Anne bedankt voor de wijze lessen en bewustwording”

Patricia,  april 2016

“Ik kwam bij Anne terecht omdat ik na intensief lijnen steeds ging jojo-en. Ik wilde door gewoon te kunnen eten in balans blijven. Door de therapie heb mijn eigen IK beter leren kennen. Tijdens de therapie heb ik ook geleerd dat je door een aantal simpele oefeningen naar je lichaam kunt leren luisteren. Dit was voor mij soms een rare gewaarwording, maar ik heb echt ervaren dat je lichaam en geest samenwerken. En ik blijf al een aantal maanden mooi op gewicht. Anne bedankt”

A., augustus 2015

“Anne heeft mij al snel het gevoel gegeven er onvoorwaardelijk voor me te zijn. Dit zorgde er voor dat ik oude spanningen en emoties ging zien en accepteren en met Anne's vakkundige hulp, kon ik ze vervolgens los laten. Gedurende de therapie heb ik ook buiten de sessies Anne's aanwezigheid ervaren als een ruggensteun waardoor ik mijn reinigingsproces aan bleef gaan. Ik weet dat ik bij haar terecht kan wanneer ik op blokkades in mezelf stuit. Voor mij is dit zeer waardevol (geweest). ik zit nu letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Er is meer ruimte ontstaan in mijn lichaam en geest.”

Tessa, juli 2015

“Ik ben bij Anne terecht gekomen via mijn huisarts, doordat ik last had van hyperventilatie en paniekaanvallen, door ervaringen die in mijn leven zijn gebeurd. Bij Anne voelde ik mij meteen op mijn plaats. Haar manier van werken is professioneel en warm, met haar begeleiding ben ik nu weer op de goede weg. Ik heb bij haar o.a. mindfulnisstraining gehad en ben nu bij haar op yoga.”

Ineke, januari 2015

“Anne heeft mij bijgestaan in een moeilijke periode in mijn leven. Door haar rust, warmte en zachtheid heeft ze me geholpen het contact met mezelf terug te vinden. Het contact met mijn emoties, met wie ik ben, via mijn lichaam. Haar kon ik vertrouwen en bij haar kon ik veilig mezelf uiten. Dat was wat ik nodig had, want ik had zware trauma's te verwerken. Anne is steeds rustig aanwezig en als je haar nodig hebt, staat ze er. Ze doet al het mogelijke om je op je gemak te voelen en je te helpen contact te krijgen met je lichaam en de onderliggende emoties. Ze creëert ook veel ruimte zodat je hierin je eigen weg kunt gaan. Doordat ze me liefde en oordeelloosheid liet voelen heeft ze mij geholpen de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf terug te vinden. Dat was een beslissende les in mijn leven. Ik heb hierdoor de relatie met mezelf enorm verbeterd en heb geleerd mezelf bij te staan en te uiten als hevige emoties zich aandienen."

Karin

“De therapie bij Anne voelde als een veilige plek, waar ik mezelf kon laten zien zoals ik me op dat moment voelde. De warmte voelde voor mij, als een moment van rust. Anne heeft heel voorzichtig laagje voor laagje afgepeld, en ze is ook blijven zoeken met mij naar een vorm van therapie die voor mij werkte. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar zonder deze sessies was ik nooit zover gekomen"

A

“Anne is een fantastisch goede ELW coach. Bij haar kun je met alles terecht, ze oordeelt niet. Ze is kalm en begeleid je goed om bij je gevoel te komen, om dingen te verwerken. Ik heb veel geleerd hier. De doelen waarmee ik kwam, zijn behaald.Bij Anne heb ik geleerd om mezelf meer te aanvaarden, om meer te voelen en dat dat oke is. Dat de waarheid in mijn lichaam zit, niet in mijn hoofd. Dit te ontdekken, kan erg mooi zijn en is waardevol elke dag!"

M

“Van Anne heb ik geleerd om mijn gevoel te leren herkennen en er ook iets mee te doen. Stilstaan bij het gevoel van stress heeft mij meer rust gegeven en inmiddels ben ik, na een jaar thuis te hebben gezeten met een burn out, weer aan het werk. Nu leg ik de lat niet te hoog en houdt ik rekening met mijn gezondheid.”

G

“In het doen van lichaamsgericht werken heb ik gemerkt dat het me een laag dieper bij mijn gevoel heeft gebracht. Ik ben verbaal redelijk sterk en heb daarin ook ervaren dat ik daardoor soms ergens 'vanaf' kan praten. Door bij mijn lijf stil te staan, heb ik het gevoel dat er meer ruimte is gekomen voor mezelf. Daar waar ik vroeger heel streng en veroordelend voor mezelf kon zijn, kan ik nu met meer mildheid naar mezelf kijken. Ik voel me daardoor vaker dan voorheen veel lichter en positiever. Anne mij hierin heel goed gevolgd, met veel respect. Me op momenten waarin ik de neiging had om over mijn grenzen te gaan, steeds weer bewust van gemaakt dat ik meer keuzemogelijkheden had. En me de tijd te laten nemen om hier bij stil te staan en te voelen wat het beste bij me paste. Voor mij is dat heel belangrijk geweest omdat het ook een spannend proces was om zo bij mijn gevoel stil te staan.”

S